Wie zijn wij

Wij zijn EcoBuildings, een jonge en dynamische onderneming. Wij zijn geïnspireerd door de ecologische sector en willen de ecologische sector helpen een verbeterslag in professionaliteit en kwaliteit te maken.

Waarom wij actief zijn in de ecologische sector? Misschien cliché, maar wij willen een gezonde toekomst voor ons en onze kinderen. Een gezond klimaat, gezonde leefomgeving en gezonde aarde. Om dat te creëren willen we netjes met de aarde en haar materialen omgaan. Het gebruik van materialen die aangroeien en CO2 opnemen tijdens de groei heeft dan ook direct de voorkeur. Om een gezond leefklimaat te creëren passen we in een woning geen chemische materialen toe. We maken juist zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen waarmee we een ademende constructie kunnen maken. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat en een aanzienlijke verbetering van de gezondheid van de gebruikers.

Wij zien momenteel dat de traditionele bouw hard bezig is met innovatie en verbetering van de sector. Deze innovatie willen wij doorzetten naar de ecologische sector zodat ook hier de bouwkwaliteit en de bouwsnelheid omhoog kan. Door meer kwaliteit te leveren en een kortere planning te hebben kan de kostprijs van de woningen omlaag. Om dit te bewerkstelligen willen wij ons steentje aan de ecologische sector bijdragen. Wij zijn van oorsprong gefocust op bouwkundige kwaliteit en 3D/BIM technologie in de traditionele bouw. Hierbij worden de woning voor de daadwerkelijke bouw al een keer virtueel in 3D gebouwd. Door tijdens de voorbereidingsfase meer tijd te nemen voor de woning worden alle details al uitgedacht. Hierdoor verdwijnen faalkosten/bouwfouten en kunnen we een betere kwaliteit en bouwtijd behalen.

Ontmoet ons team!

Herwin Kampjes
Founder, Ontwerper, calculator
Raymon Paarhuis
Founder / kwaliteitsborger
Jens Slofstra
BIM modelleur
Stefan van Damme
Relatiemanager
Wilco van de Veen
Stagiare
David Hukuboen
E+W / BIM modelleur
Anne Jan Mul
Werkvoorbereider, planner
PieterMark Buitink
Werkvoorbereider

Top