Wie zijn wij

Wij zijn EcoBuildings, een jonge en dynamische onderneming. Wij zijn geïnspireerd door de ecologische sector en willen de ecologische sector helpen een verbeterslag in professionaliteit en kwaliteit te maken.

Waarom wij actief zijn in de ecologische sector? Misschien cliché, maar wij willen een gezonde toekomst voor ons en onze kinderen. Een gezond klimaat, gezonde leefomgeving en gezonde aarde. Om dat te creëren willen we netjes met de aarde en haar materialen omgaan. Het gebruik van materialen die aangroeien en CO2 opnemen tijdens de groei heeft dan ook direct de voorkeur. Om een gezond leefklimaat te creëren passen we in een woning geen chemische materialen toe. We maken juist zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen waarmee we een ademende constructie kunnen maken. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat en een aanzienlijke verbetering van de gezondheid van de gebruikers.

Wij zien momenteel dat de ecologische sector relatief klein is en er nog veel behoefte is om de bouwkwaliteit en planning te verhogen. Daar zien wij een mogelijkheid om ons steentje bij te dragen. Wij zijn van oorsprong gefocust op bouwkundige kwaliteit en 3D/BIM technologie. Kortom, wij bouwen de woning al correct in 3D voordat hij daadwerkelijk gebouwd wordt. Daarmee verdwijnen faalkosten en kunnen we een betere kwaliteit en planning behalen.

Top